Dorre

Idag drivs Dorre av tredje generationen inom familjen och på Dorre har vi strävat efter att alltid ligga i framkant på trender och kunna erbjuda våra kunder genuina och smakfulla produkter till bra pris som ligger rätt i tiden. Vad vi på Dorre menar med produkter till bra pris innebär att vi tycker att designprodukter också kan köpas för ett bra pris, det behöver inte kosta en mindre förmögenhet. Vi arbetar kontinuerligt på vad marknaden efterfrågar och vilka trender som finns eller vad som är på väg in. Vi är definitivt ingen trendsättare, men när trenden dragit igång, då står vi på startlinjen förberedda.

För att hänga med i dagens snabba trender har vi en organisation som gör att vi har lätt att gå från tanke till handling, vi behöver ingen lång beslutsväg för att leverera nya produkter.  Det är därför vi är branschledande på att plocka fram nyheter till varje ny säsong; det vill säga vår och höst. Vanligtvis levererar vi mellan 30 – 50 nyheter som ligger rätt i tiden. Det innebär naturligtvis även att vi tar bort artiklar som vi ser har passerat för denna gång och nått sin topp.

Under de senaste fem åren har vi fokuserat på tre områden; Kök, Bar & Living. De två förstnämnda är kategorier som Dorre arbetat länge med och är genuint duktiga på. Living är den nyaste i kategorierna och den som är mest trendkänslig vilket vi gillar, för här finns den verkliga utmaningen i ”att ta fram produkter som våra kunder igår inte visste om att de ville ha, men idag måste ha det”. Inom Living säljer vi allt som gör ditt hem lite mysigare, lite mer funktionellt och lite mer fräscht, man kan kalla det lite flummigt för heminredning!

Så tänk att få jobba med sitt största intresse, att få vara kreativ och ständigt skapa nya produkter till våra kunder. Design som ligger rätt i tiden är vårt motto och vi skulle vilja påstå att vi faktiskt är experter inom det området. Produkter med fokus på design, funktion och kvalitet till rätt pris är vår idé och vår kund är du som, liksom vi, älskar inredning.